Monday, September 8, 2008

Minu suvemälestused

Kui kool lõppes algaski suvi!

Esimesed vaheaja päevad olin ma kodus. Meil käis palju külalisi ja me käisime ise palju külas.
Suvel aitasin ma emal vendasid hoida ning sellele kulus palju aega.

Koos perega käisin ma Kuutsemäel tennise laagris. Muide Kuutsemäe asub Otepää külje all ehk Lõuna-Eestis. tennise laagris ei mänginud ma ainult tennist, vaid ka jalgpalli, korvpalli ning me käisime ka ujumas ja söömas. Ka seal hoidsin ma palju oma vendasid. Mulle meeldis see laager väga!

Päris suve alguses käisin ma ka Hiiumaal, isa büroo suvepäevadel.
Esimesel päeval käisime me rannas piknikul, kus sai ka ujuda. Me olime seal rannas umbes neli tundi. Mina unustasin loomulikult oma ujumisriided ööbimis kohta, nii et ma pidin ujuma lühikeste pükste ja pluusiga.
Teisel päeval käisime me surfiparadiisis. Seal saime me sõita banaaniga, hüpata vee peal oleval batuudil ning sõita paljude muude asjadega. Pärast käisime veel tuletornis söömas. Mulle meeldis Hiiumaal kõige rohkem surfiparadiisis!

Koos oma õega käisin ma ka ratsalaagris. See toimus Ruilas, mis asub ainult umbes 20km. Tallinnast. Selles laagris me ratsutasime, mängisime maastiku mänge ning tegime palju erinevaid talli töid. Selles laagris olen ma käinud juba mitu aastat. Seal meeldib mulle alati!

Suve lõpus jõudsin ma ka Saaremaale. Seal olime me Kuressaares, Kakuna, Rässas ja tee peal käisime ka läbi tuttavate juurest kes elavad suvel Nautse jaanalinnu kasvanduses. Kuressaares olles ööbisime me Grand Rose SPA-s. Seal käisime me ka šoppamas. Teisel ööl olime me ühtede peretuttavate juures kakuna külas. Seal käisime me suitsu saunas ja ka tünnis ujumas. Õhtul peale sauna grillisime me veel õues.
Järgmisel päeval oligi aeg hakata koju sõitma. Hommikul enne minekut käisime me veel jetiga sõitmas. Enne praami peale minemist käisime veel ühtedel peretuttavatel külas, kelle sai seal just uus maja valmis. Kui seal käidud sõitsimegi praami peale. Koju jõudes olime nii väsinud , et jõudsime ainult asjad auto pealt maha tõsta, aga lahti pakkimine jäi järgmiseks päevaks. Mulle meeldis mu suvi!
Suvel oli mul väga tore ja lõbus. Sellised olidgi minu suvemälestused.

4 comments:

Anette said...

Väga huvitav jutt oli sul .
Päris tore suvi oli sul ka vist . :D

miiska said...

Sul oli vist väga tegus suvi. Lõigud olid ilusti eraldatud.

Liinzu said...

Väga huvitav jut.

Kati Lote said...

Tundus nagu tore suvi.